Index Vakbarát Hírportál

Még a spanyolok sem hitték el C. Ronaldónak, hogy ez 11-est ér

2014. október 2., csütörtök 11:05

A bolgár Ludogorecnek megint kevésen múlt, hogy összejöjjön a bravúr a Bajnokok Ligájában, a Real Madrid 2-1-re vezetett ellenük, amikor a ráadásban helyzetbe kerültek, ha játékosuk jobban veszi át a labdát, az egyenlítés is meglehetett volna. 

Pedig a meccs elején még a vezetést is megszerezték, egy szögletnél elaludt a Real-védelem, ezt használta ki Marcelinho, aki közelről a kapuba fejelt. Ezután két tizenegyest is kapott a Real rövid időn belül, az első tűnt megadhatóbbnak. Mindkettőhöz Cristiano Ronaldo állt oda, egyet viszont kihagyott, a győzelmet végül Benzema góljával szerezték meg. 

A csapatnál senki sem bírózott a lefújás után, inkább arról beszéltek, hogy nem sokon múlt a pontszerzés. A spanyol Marca által megszólaltatott szakértő, Andújar Oliver szerint azonban Craig Thompson skót játékvezetőnek nem kellett volna befújnia a Real második büntetőjét, ugyanis Ronaldo és a védője között alig volt kontakt, a portugál pedig eldobta magát. 

A klasszis a meccs végén egy rúgást is összeszedett, utólag azt mondta, rögbis belépő volt, és majd csütörtökön meglátja, mennyire fog fájni. A belépő után egy darabig sántított, de néhány sprintet így is simán lenyomott. 

Cristiano Ronaldo Dive Vs Ludogorets Razgrad

Tizenegyest ért C. Ronaldo esése?

  • 2716
    Nem
  • 1016
    Igen
  • 303
    Nem tudom

A bolgároknak azért sincs szerencséjük, mert második Bajnokok Ligája-csoportmeccsükön, már a harmadik tizenegyest fújták be ellenük.

Az elsőn a Liverpool ellen lehetett volna meg a bravúrnak mondható döntetlen, ám a 92. percben büntetőt kapott az angol csapat, ezt Gerrard be is vágta, úgyhogy a BL-újonc pont nélkül maradt. 

A Ludogorec második meccsét is elvesztette, de még így sincs veszve semmi, mert a csoport másik találkozóján a Paulo Sousa által vezetett Basel megverte a Liverpoolt, úgyhogy egy hatpontos és két hárompontos csapat van rajtuk kívül. 

Rovatok