Index Vakbarát Hírportál

Feltámadt a Loki, lemosta a Honvédot

2014. október 4., szombat 18:25

Az elmúlt négy bajnokiján csak két pontot szerző, címvédő Debrecen hazai környezetben 4-0-ra kiütötte a Budapest Honvédot az NB I. tizedik fordulójában. Kondás Elemér csapata utoljára augusztus 24-én a Haladás ellen nyert bajnokit.

Az első percektől kezdve egyértelmű volt, hogy a hazaiak akarják jobban a győzelmet, ráadásul a csapat összeszedettnek is tűnt, s - a kispesti védelem hathatós közreműködése mellett - hamar vezetést szerzett, majd még a szünet előtt megduplázta előnyét.

A szünetben végrehajtott kettős csere nem segített a Honvédon, amely a fordulás után azonnal megkapta a harmadik gólt, és teljesen összeomlott. A DVSC fél órával a lefújás előtt negyedszer is betalált.

OTP Bank Liga, 10. forduló:

DVSC-TEVA - Budapest Honvéd 4-0 (2-0)

Debrecen, 2600 néző, v: Németh Á.

gólszerzők: Tisza (15.), Sidibe (38.), Vadnai (46.), Varga J. (61.)

sárga lap: Gazdag (20.), Ikenne-King (43.), Vécsei (60.)

DVSC:

Novakovic - Lázár, Máté, Mészáros, Korhut - Jovanovic, Varga J., Tisza (Balogh N., 73.), Szakály P. (Ferenczi J., 83.), Bódi(Vadnai, a szünetben) - Sidibe

Honvéd:

Kemenes - Ikenne-King, Ignjatovic, Kosnic, Alcibiade - Gazdag, Portilla (Ihrig-Farkas, a szünetben), Vécsei (Job, 71.), Hidi, Vidovic (Nagy G., a szünetben) - Youla

Rovatok