Index Vakbarát Hírportál

Meglöktem Mourinhót? Észrevették volna, ha igazán meglököm

2014. október 6., hétfő 11:14

Az Arsenalt irányító Arsene Wenger nem hajlandó bocsánatot kérni a Chelsea-edző José Mourinhótól, miután a két csapat bajnokiján összeszólalkozott vele, és meglökdöste.

"Mit kellene megbánnom? El akartam jutni egyik pontból a másikba, valaki az utamba állt. Oda akartam menni Sanchezhez, mennyire sérült meg. Őszintén szólva, nem is nagyon érdekelt, mit mondott. Hogy meglöktem? Észrevették volna, ha úgy igazán meglököm őt, ugyan már" - nyilatkozott a történtekről Wenger. 

A dulakodás azután alakult ki, hogy a chelsea-s Gary Cahill szállt bele piros lapot érően Alexis Sanchezbe az oldalvonalnál. A védő megúszta sárgával. 

Wenger Push Mourinho Away!

A meccset 2-0-ra elvesztő Arsenal edzője szerint a játékvezető és a negyedik bíró is jól tette, hogy beavatkozott, és helyre tette őket. "Azt hiszem, Jonathan Moss negyedik bíró és Atkinson is jó döntést hozott. Annyit hibáztam már a futballban, időnként azért, mert elvesztettem az önuralmam, de nem ezúttal. Ezúttal csak a technikai zónámban tartózkodtam, a többi meg nem az én problémám. Ennyi a történet" - tette hozzá. 

Rovatok