Index Vakbarát Hírportál

Azt hittem, korrekt lesz velem a United

2014. október 17., péntek 22:17

A Manchester Unitedtől tavasszal kirúgott David Moyes már kész arra, hogy újra edzőként dolgozzon. A klubtól azt várta, hogy hosszú távra szavaz bizalmat neki.

„Megkaptam a munkát, és azt vártam, hogy ez hatéves terv lesz. Hat évre írtam alá, és nagyon bosszant, hogy nem teljesíthettem az elképzeléseimet. Azt vártam, hogy megkapom a teljes időszakra a lehetőséget, de nem az lett, amit vártam" – nyilatkozta a BBC-nek az exedző.

Moyes tíz hónapig volt a klub edzője, de a sikeretlen szereplés miatt még az idény vége előtt kirúgták. „Nagyon nehéz volt, mikor elveszítettem az állásom, mert nem gondoltam, hogy ez következik, még akkor sem, mikor meccseket veszítettünk."

„Tudtam, hogy nehéz lehet, de csatlakoztam a kluboz, úgy éreztem kiállnak a menedzsereikért, biztos voltam benne, hogy a nehéz időkben is támogatják a vezetőket. Azt is tudtam, hogy Sir Alex is nehéz időket élt át, mikor átvette a csapatot. Azzal is tisztában voltam, hogy megváltozott azóta a futballtérkép, de azt hittem, a United így is jól dönt, és azt vártam, engem is korrekten kezelnek."

Moyesnak azóta nem volt csapata, de már újra kap ajánlatokat. Egyelőre azonban még ki kell várnia, hogy a hozzá való klub keresse meg.

Rovatok