Index Vakbarát Hírportál

Cavanit a gólöröm után lezavarták a pályáról

2014. október 18., szombat 08:48

Az éveken át Debrecenben futballozó Adamo Coulibaly szerezte meg a vezetést a Lens-nak a péntek esti, PSG elleni francia bajnokin. 

A csatár a meccs 10. percében, a félpályán szerzett meg egy labdát, végigrobogott a bal szélen, majd a hosszúba helyezett. Szerencséje is volt, mert a labda megpattant az egyik PSG-védőn, de a vezetés megvolt a korábbi magyar gólkirály találatával. Másodjára talált be az idényben, tavaly a másodosztályban hatig jutott.

Adamo Coulibaly Goal Lens vs PSG (Paris Saint Germain) 1-3 Ligue

Nem sikerült sokáig tartania magát a hazai csapatnak, Cabaye már a 28. percben egyenlített, aztán jött Maxwell, aki a kapus kifutását használta ki, és harmincról beemelte a labdát, szép megmozdulás volt. 

Maxwell Amazing Goal Lens vs PSG (Paris Saint Germain)

Aztán a második félidőben, amikor Cavani egy tizenegyesből belőtte a harmadikat, kitört az őrület. A bírónak nem tetszett az uruaguayi csatár lövöldözős gólöröme, úgyhogy adott neki egy sárgát. Cavani értetlenkedett, próbálta megbeszélni a dolgot a bíróval, ott követte el a hibát, hogy hozzáért, ezen Rainville kapta fel a vizet, és felmutatta neki a második sárgát.

Már a tizenegyest elkövető játékos is második sárgája után ment le, az 59. percben pedig még egy Lens-játékos jutott hasonló sorsra, úgyhogy rövid időn belül három piros lapot adott a bíró. 

Lens VS PSG : 3 Red Cards In 7 Minute

A tíz emberrel játszó PSG tartotta az eredményt a kilencemberes Lens ellen, és  3-1-re nyertek. 

Rovatok