Index Vakbarát Hírportál

Most akkor visszautasította a cserét Messi?

2014. október 21., kedd 11:13

A spanyol sajtó napok óta nem bír leakadni arról, hogy Messi visszautasította-e a cserét, amikor Luis Enrique le akarta hozni az Eibar elleni meccsen.

A Barcelona-sztár végül a pályán maradt, inkább Neymart hozták le helyette. 

Az Ajax elleni kedd esti Bajnokok Ligája-csoportmeccs előtt Luis Enriquét ismét az esetről kérdezték. „Bízom a játékosaimmal ápolt viszonyban, mindenki azt lát bele a történtekbe, amit akar, de ez még nem fog azon változtatni, ahogyan dolgozom" - mondta a Barca-edző. 

Korábban azt nyilatkozta, ennél sokkal fontosabb problémáik vannak, sérültjeik, eltiltottjaik vannak, és néha ő is hibázik. De nem akar különösebben foglalkozni azzal, hogyan értelmezik az emberek a döntéseit. 

„A cserék előtt mindig tudni akarjuk, hogy vannak a játékosok, megsérültek-e, van-e valami gondjuk. Az alapján döntünk, hogy mit mondanak. Különösen az utolsó csere esetében" - mondta.

Watch as Lionel Messi refuses to be substituted by Barcelona boss

A Barcelona legutóbb kikapott a Bajnokok Ligájában, a PSG verte őket 3-2-re, úgyhogy az Ajax ellen már nyernie kellene, hogy a lépést tartani tudják a párizsi klubbal, amely az APOEL-lel játszik idegenben. 

A csoportmeccs után nem sok ideje lesz pihenni a Barcelonának, szombaton már jön a szezon egyik legnagyobb meccse, a Real Madrid elleni rangadó idegenben. Luis Enrique nem aggódik, szerinte a lehető legjobb helyzetből várják a mérkőzést, inkább érdekes hét vár rájuk, nem a legfontosabb. 

Rovatok