Index Vakbarát Hírportál

Abszurd góllal tört átkot C. Ronaldo

2014. október 23., csütörtök 09:54

Bármennyire furán is hangzik, a szerda esti BL-meccs előttig Cristiano Ronaldo sosem rúgott még gólt a Liverpool otthonában, az Anfield Roadon, pedig a Manchester Uniteddel is jó párszor megfordult ott. A mostani mérkőzésen viszont elég volt neki 23 perc, hogy megtörje az átkot.

A kolumbiai James Rodríguezzel játszott össze, a nyáron igazolt középpályás egy remek emeléssel hozta játékba a portugált, aki tökéletesen lépett ki Dejan Lovren mögött, majd pattanás után, majdhogynem lehetetlen mozdulattal lőtte el a labdát.

CR vs. Liverpool

Simon Mignolet, a kapus nem számított erre a megoldásra, így hamar 1-0 lett a spanyoloknak, akik végül 3-0-ra nyertek Karim Benzema duplájának is köszönhetően.

Cristiano Ronaldónak később volt még egy ziccere a 64. percben, ha bement volna az a lövése, akkor 71. gólját lőtte volna a Bajnokok Ligájában, amivel beérte volna Raúl rekordját. Mignolet viszont hárított, így a rekordbeállítás legalább egy kört még várat magára.

Mignolet elintézte CR rekordját

A portugál 75 percet kapott a mérkőzésen a szombati El Clásico előtt, amikor lecserélték, a Liverpool szurkolóitól is hatalmas tapsot kapott, hiába játszott korábban a gyűlölt Manchester Unitedben.

Rovatok