Index Vakbarát Hírportál

Itt az újabb Balotelli-botrány

2014. október 23., csütörtök 19:27

Nem nyugszik Mario Balotelli, a Liverpool futballistája. Azok után, hogy a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-meccsen, az öltözőfolyosón cserélt mezzel sétált be csapata öltözőjébe és emiatt a második félidőben már nem jöhetett ki, csütörtökön egészen más miatt került az újságok címlapjára.

Csütörtök délután a Manchesterhez közeli Wythenshawe városka közelében parkolt le tűzpiros Ferrarijával. Mivel az ott lakók valószínüleg ritkán láthatnak ilyet, némelyikük lement a parkolóba lefotózni az autót.

A botrány akkor tört ki, amikor ezt Balotelli egy helyi hölgyen kérte számon, olyannyira, hogy az illető kihívta a futballistára a rendőrséget. A hölgy azt állította, hogy az olasz fenyegetően közelített felé, amitől halálfélelme lett, ezért telefonált.

Balotelli csak azzal védekezett, hogy a közelben lakó édesanyját, Rose Barwuah-t akarta meglátogatni, de olyannyira felbőszítette őt a rajongók kibírhatatlan viselkedése, hogy megemelte a hangját. A manchesteri rendőrség egyelőre vizsgálja az ügyet.

Rovatok