Index Vakbarát Hírportál

Balotellinek végre sikerült

2014. október 28., kedd 23:23

A gyenge formában futballozó és rengeteget kritizált Mario Balotellit már csak csereként nevezték a Liverpoolnál a Swansea elleni kedd esti Ligakupa-meccsre, ahol a vendégcsapat szerezte meg a vezetést a 66. percben.

Az olasz csatárt végül a 82. percben küldte pályára Brendan Rodgers, négy perccel később már az ő góljával sikerült egyenlíteni, egy beadásba tette bele a lábát a levegőben. 

Mario Balotelli Goal - Liverpool vs Swansea 1-1

A 92. percben emberhátrányba került a vendég Swansea, és három perccel később, a 95.-ben pedig megszerezte a továbbjutást érő gólt a Liverpool. Egy beadásnál Tremmel kapus pocsékul jött ki, ütközött a védőjével is, így Lovrennek már csak a kapuba kellett fejelnie a labdát. A Liverpool 2-1-re nyert és továbbjutott. 

Dejan Lovren Goal - Liverpool vs Swansea 2-1

A Chelsea 2-1-re verte idegenben a Shrewsbury Townt, Drogba találata mellett egy öngól is kellett Mourinho csapatának továbbjutásához. A West Bromwich viszont kikapott a Bournemouth vendégeként 2-1-re. Király Gábor kezdő volt a Fulhamben, a Derby County 5-2-re verte el őket.

Kupameccseket játszottak a németeknél is, a bajnokságban szenvedő Borussia Dortmund a St. Pauli otthonában 3-0-ra győzött. A Hertha BSC hosszabbítás után tizenegyesekkel esett ki a Bielefeldnél, a Werder Bremen pedig a Chemnitz ellen nyert 2-0-ra idegenben, a Hannover a másodosztályú VfR Aalen pályáján kapott ki 2-0-ra.

Rovatok