Index Vakbarát Hírportál

Détári még görög szövetségi kapitány is lehet

2014. november 29., szombat 09:33

Détári Lajos is felmerült a görög válogatott szövetségi kapitányi posztjára, írja a Nemzeti Sport. Détári azért került elő, mert annak idején az Olimbiakószban futballozott, ahol ötvenöt mérkőzésen harminchárom gólt kőtt, tiszteletük jeléül névre szóló széke van a csapat stadionjában.

Persze, a görög szövetség nem olyan biztos, hogy a magyar alsóbb osztályban szereplő Felsőtárkány éléről szeretne a nagy bajban lévő válogatott élére kapitányt szerződtetni, hiszen a nyáron szerződtetett Claudio Ranierivel is csupán egy pontot tudtak összeszedni a magyarral közös Eb-selejtezős csoportban, amelyben utolsók. Ranierivel szerződést bontottak, januárig szeretnék ezt a kérdést eldönteni. 

A Nemzeti Sport az információt a Fair Play Sport hamburgi menedzseriroda egyik vezetőjétől, Kozák Attilától kapta, aki Détári Lajost képviseli ebben az ügyben. „A görögök nem akartak hinni a fülüknek, amikor megtudták, hogy Lajos kispad és munka nélkül van idehaza Magyarországon." Ezért már a nyáron felvetődött a neve.  

A görögök a következő meccsüket éppen Magyarország ellen vívják, márciusban.

Rovatok