Index Vakbarát Hírportál

Juhászt fenyegették, gyilkosozták a lábtörés után

2014. november 30., vasárnap 12:19

Súlyos sérülés is volt a Videoton által 5-0-ra megnyert szombat esti bajnokin, a vendég székesfehérváriak védője, Juhász Roland a Pápa román játékosával, Coroian Andrei Ionnal csúszott össze olyan szerencsétlenül, hogy a légiósnak eltört a lába.

A sérülés még a mérkőzés elején történt, Juhászt pedig ezek után a pálya széléről és a lelátóról is megtaláltak. Helyszínen tartozkodó kollégánk szerint a drukkerek gyilkosnak nevezték a védőt, miután elterjedt a lábtörés híre, és amikor mentek le a csapatok, a játékoskijárónál pár helyi szurkoló mindenfélét kiabált a Vidi-védőnek, aki egyébként a meccs egyik legjobbja volt.

Juhász a Vidi.hu-nak elmondta, nagyon sajnálja, ami történt, a mérkőzés után fel is hívta súlyos sérülést szenvedő ellenfelét. "A meccs után első dolgom volt, hogy elkérjem a telefonszámát, azóta pedig már beszéltem is vele, és ő is elismerte, hogy vétlen voltam a szituációban. Ha bármiben a segítségére lehetek, akkor természetesen segítek neki. Az viszont egyáltalán nem része a labdarúgásnak, hogy a hazai tulajdonos vendége (Gál László) egész mérkőzésen, minősíthetetlen hangnemben engem fenyegetett a pálya mellől, hogy meccs után eltöri majd a lábamat".

Juhász vélgigjátszotta a mérkőzést, a 82. percben kapott egy sárgát. 

Rovatok