Index Vakbarát Hírportál

Pörög a kampány: Messit a Premier League-be!

2014. december 3., szerda 09:49

A Manchester Cityben hatalmas formában futballozik az argentin Sergio Agüero, aki most azt nyilatkozta, mindent meg fog mozgatni annak érdekében, hogy Lionel Messi az angol bajnokságban folytassa pályafutását.

„Nem lesz könnyű, de meg fogom próbálni. Mindenki azt szeretné, hogy a legjobb játékosok a Premier League-ben játszanak. Biztos, hogy megpróbálnom meggyőzni erről" – nyilatkozta az angol góllövőlistát vezető csatár. 

A Barcelona-sztárt nemrég a Chelsea-vel hozták hírbe, az argentin sajtó össze is rakott egy elméletet, hogy miért lenne jó mindenkinek, ha a londoni klubhoz igazolna, de José Mourinho határozottan cáfolta a híresztelést, szerinte semmi alapja nincs az egésznek. 

Messinek az a legnagyobb baja állítólag, hogy a Barcelona magára hagyta a spanyol adóhatósággal szemben. Nemrég egy másik argentin válogatott csapattárs is messizett, igaz, a nyáron a Unitedbe igazolt Angel Di María csak azt mondta, hogy olyan jól érzi magát a pályán Rooney-val, mint Lionel Messivel a válogatottban. 

Ha Messit sikerülne Angliába csábítani, akkor még több meghatározó argentin válogatott futballozna a Premier League-ben. Az MU-ban a nyár óta Di María és Rojo, a ManCityben Agüero a negyedik szezonját futballozza, Lamela pedig a második idényét húzza a Tottenhamben. 

Rovatok