Index Vakbarát Hírportál

A Milannak ennyi elég is volt Torresből

2014. december 12., péntek 10:37

A Milannál nagy volt az öröm, amikor a nyáron kölcsönvették Fernando Torrest az angol Chelsea-től, ahol már inkább szabadulni akartak a csatártól. A Serie A-s klub azt remélte, hogy a spanyol húzóember lesz, aki majd sokat segít a klubon.

Hova menjen Torres?

  • 2448
    A Fradiba
  • 1408
    A fenébe
  • 820
    Indiába
  • 755
    Az Atleticóhoz
  • 117
    Görögországba

Ehhez képest most az angol lapok úgy tudják, hogy januárban visszaküldik a Chelsea-hez, éppen elég volt belőle ennyi, pedig még csak az idény felénél járunk.

A bajnokságban hetedik Milanban tíz bajnoki meccse volt a csatárnak, mindössze egyetlen gólt rúgott, és egészen kiábrándító a helyzetkihasználása, számtalanszor égette magát méterekről elrontott ziccerekkel.  

A spanyol is érzi az utóbbi időben, hogy nem megy a játék, az Inter ellen látványosan feszült volt a pályán, akkor sem ment neki. 

A klubnak ebből lett elege, és állítólag Filippo Inzaghi vezetőedző már keresi is az újabb csatárt, aki tényleg erősítést jelenthetne. 

Ha tényleg idő előtt visszaküldik a Chelsea-hez, akkor elég valószínű, hogy Mourinho ismét kölcsönadja, hiszen különösebb szüksége nem nincs rá, a 11 gólos Diego Costa mellett ott van neki Drogba és Remy is. 

Rovatok