Index Vakbarát Hírportál

Életjelet adott a Pool, még szenved a BVB

2014. december 17., szerda 23:09 | kilenc éve frissítve

3-1-re nyert Bournemouth-ban szerda este a Liverpool, és bejutott a Ligakupa elődöntőjébe. Szünetben már 2-0-ra vezettek a vendégek, Sterling és Markovics talált be, még nem telt el egy óra, és Sterling duplázott. Dan Gosling csak szépíteni tudott.

A Pool így a nagyon gyenge bajnoki szereplés és a BL-kiesés után megtalálhatja a helyes utat, ha a Premier League-ben is javítani tud majd.

Bournemouth vs Liverpool 1-3

A legjobb négyhez csatlakozott a Tottenham is, ami Londonban 4-0-ra ütötte ki a Newcastle-t. Bentaleb, Chadli, Kane és Soldado szerezték a gólokat.

Elődöntős még a Chelsea és a Sheffield United is, januárban derül ki, kik játsszák a döntőt.

Németországban bajnoki forduló volt szerdán, és a Borussia Dortmund ismét nem tudott nyerni, pedig fogadhatta a Wolfsburgot. Aubameyang, majd Immobile góljával kétszer is vezetett a BVB, de előbb De Bruyne, aztán Naldo egyenlített, 2-2 lett.

Szalaiék otthon kaptak ki 1-0-ra a Leverkusentől, 4-4 lett az Eintracht-Hertha, a Gladbach 4-1-re lelépte a Werdert. Paderborn-Schalke 1-2 a 16. körben, ami után a BVB még mindig az utolsó háromban van, osztályozós helyen áll.

Franciaországban is Ligakupa volt a hét közepén, a PSG két vesztes meccs után újra nyert, 3-1-re, Ajaccioban. A párizsiak fordítottak, Cavani, Aurier és Lucas góljával.

Hollandiában bajnokin PSV-Feyenoord 4-3.

Rovatok