Index Vakbarát Hírportál

8-1 volt a Barcának, de a becsületgólt nagyon megünnepelték

2014. december 17., szerda 10:09

Messi, Neymar és Suárez a Barcelona keretében sem volt a harmadosztályú Huesca elleni kupamérkőzésen kedd este, nagy szükség nem is volt rájuk. 

Pedig a meccs elején még majdnem a vendégek szerezték meg a vezetést, egy támadást kapufával fejeztek be. De aztán a 20. perctől beindult a Barcelona, Pedro előbb fejelt egy szép gólt, majd hat perc múlva a rövidet lőtte ki, Sergi Roberto gyorsan meglőtte a harmadikat, ezután Iniestán volt a sor. Pedro még a szünet előtt elérte a mesterhármast, ez volt a legnagyobb a góljai közül, tizennégyről bombázott a hosszúba.

Az 5-0-s első félidő után sem álltak le a hazaiak, a 68. percben Adriano ment előre egy támadásnál és fejezte be az akciót, aztán a csereként beállt 18 éves Adama Traoré kicselezte a fél Huesca-védelmet, és a kapus lábai között a kapuba gurított.

A szintén csereként beállt Sandro Ramírez is lőtt egyet a hajrában, azonban a legvégén jött a Huesca becsületgólja, egy szöglet után Carlos Moreno fejelte be, a kiscsapat úgy örült neki, mintha egyenlítettek volna. A meccs után sem tűntek elégedetlennek a vendégjátékosok, jókedvűen tapsoltak a közönségnek. 

FC Barcelona (8-1) SD Huesca - Copa del Rey

A Barcelona 8-1-gyel jutott tovább.  

Rovatok