Index Vakbarát Hírportál

Rettentő pimasz gólt lőtt a Tottenham

2014. december 20., szombat 18:12

A Tottenham két legnagyobb tehetségének köszönhetően verte a kiesés elől menekülő Burnley-t, bár a győzelemhez kellett Erik Lamela remek egyéni megoldása, illetve némi ravaszság is az első gól előtt.

Rögtönzéssel hoztak össze ugyanis egy szabadrúgás-kombinációt a Tottenham játékosai: gyorsan elvégezték a szabadot, aminél ugyan méteres lesen volt az egyik játékosuk, ő viszont higgadtan elengedte a labdát, még csak nem is mozdult felé, így miközben a Burnley védői hevesen lest reklamáltak, Nacer Chadli meglógott a bal szélen, majd beadott, amire Harry Kane tökéletes tempóban érkezett.

A vendégek ugyan még kiegyenlítettek, de nem sokkal utána Erik Lamela tökéletesen csavart a jobb alsóba, beállítva a későbbi végeredményt.

Tottenham-Burnley 2-1

A Tottenham tehát örülhetett, a Manchester United viszont nem, hiszen nem lett meg sorban a hetedik győzelmük. Pedig Falcao két és fél hónap után újra gólt szerzett, de ez is csak az egyenlítsére volt jó az Aston Villa otthonában, ahol Christian Benteke góljával szerzett vezetést a hazai csapat.

Aston Villa-Manchester United 1-1

Aston Villa-Manchester United 1-1 Hull City-Swansea City 0-1 Queens Park Rangers-West Bromwich Albion 3-2 Southampton-Everton 3-0 Tottenham-Burnley 1-0 West Ham United-Leicester 2-0

A Premier League szombati eredményei

Rovatok