Index Vakbarát Hírportál

Bale-ért annyi pénzt kínálnak, hogy a Real-szurkolók is eladnák

2014. december 24., szerda 09:12

A spanyol átigazolási ügyekben általában jól értesült Cadena COPE rádióállomás egyik munkatársa, Miguel Ángel Diáz szerint a Manchester United 150 millió eurós ajánlatot tett Gareth Bale-ért, a csúcsot jelentő összeget viszont csak akkor fogadná el a BL-győztes, ha a játékos maga kérné távozását.

A walesi szélső tavaly nyáron került Madridba, a csapat szerint 91, míg több médiaforrás szerint 100 millió euróért, de az árát már másfél szezon alatt a másfélszeresére növelte, legalábbis ha valóban létezik az ajánlat.

A spanyol futball egyik legelismertebb szakírója, Guillem Balague szerint viszont akárhogy is van, a Real nem fogja eladni játékosát, aki boldog Spanyolországban.

On Bale: no truth in his departure to United. They are willing to and can spend looots but RM won't sell and he's more than happy in Madrid

— Guillem Balague (@GuillemBalague) December 23, 2014

Az AS mindenesetre azért megkérdezte – tradicionálisan javarészt Madrid-szurkoló – olvasóit, hogy mit kezdenének egy hasonló ajánlattal, és 30 ezer szavazat alapján az jött ki, hogy az olvasók több mint fele, egészen pontosan 53 százaléka ennyiért eladná Bale-t.

Rovatok