Index Vakbarát Hírportál

A Honvédnak nem elég Del Piero, összeraknák a Juve régi csatársorát

2014. december 28., vasárnap 18:15

Szombaton arról lehetett hallani, hogy a Budapest Honvéd ismét meg akarja környékezni a 40 éves Alessandro Del Pierót, aki legutóbb Indiában játszott. De nem csak az egykori Juve-klasszist igazolnák le, az olasz sajtó szerint képben van a 35 éves Fabrizio Miccoli is az NB I.-es klubnál. 

A Goal.com olasz kiadása szerint Miccolit egyáltalán nem lesz könnyű megszerezni, mivel jól érzi magát a Serie B-ben szereplő Leccénél, ahol ő a csapatkapitány. Ugyanakkor ismét együtt játszhatna Del Pieróval, a 2003/04-es idényben ők alkották a Juventus csatársorát.

Az olasz lapok hozzáteszik, az is vonzerőt jelenthet, hogy Puskás Ferenc egykori klubjában játszhat, és állítólag a Honvéd sportigazgatója, Fabio Cordella már fel is vette a kapcsolatot az olasz futballistával. A csatár nyolc mérkőzésen lépett pályára ebben a szezonban a Leccében, két gólja volt.

A 168 centis játékos a Juve után megfordult a Fiorentinánál és a Benficánál, a legjobban a Palermónál ment neki a góllövés, ahol hat évet húzott le. Az olasz válogatottban tízszer szerepelt, két gólja volt. 

A szombaton megjelentek szerint a Honvéd olyan feltételekkel szerződtetné Del Pierót, hogy a nevével eladott mezek és egyéb termékek teljes ára, míg az eladott jegyek összegének fele hozzá kerülne, amibe akár a külföldön játszott barátságos mérkőzéseket is beleszámolnák. 

Rovatok