Index Vakbarát Hírportál

Bajner csapata feljuthat, de ő már kiszorult

2014. december 28., vasárnap 12:42

Nemcsak az első, hanem az angol másososztályban is futballoznak vasárnap délután, mi több, a huszonnegyedik fordulót rendezik, ami azért fontos, mert a csapatok így túljutnak a sorozat felén. Végignéztük, hogyan állnak a magyarok, illetve a csapataik.

Bajner Bálint klubja, az Ipswich a második, vagyis jelenleg feljutó helyen áll, bár igen sűrű az élmezőny.

Bajner az első meccsen a Fulham ellen kezdő volt, de a 44. percben lecserélték, azóta nem került vissza. Úgy magyarázta félidő előtti lecserélését, hogy edzője azt szerette volna, ha megtapsolják a nézők.

Legutóbb október 21-én játszott, akkor 23 percet kapott. Összesen 99 perc van a neve mellett, talán nem adják kölcsön.

Sokkal tartalmasabb szezon van Tőzsér Dániel mögött, aki 1966 percet volt a pályán, négy gólt lőtt, vagyis alapembere a hatodik, tehát még rájátszást érő helyen álló Watfordnak, hiszen huszonkétszer kezdett.

A két magyar kapus, Bogdán Ádám és Király Gábor csapatai nincsenek rossz passzban, hiszen két hónapja még kieső helyen álltak, ehhez képes a 14. és 15. pozíció elfogadható.

Bogdán sérülése után egyelőre még nem tudta visszavenni a helyét a kapuban, de mostanában már kispados.

A 38 éves Király szintén négyszer volt pályán, decemberben amúgy két meccs jutott neki, előbb egy ötgólos vereség, majd egygólos győzelem Leedsben. A Watford elleni ötgólos vereségkor állították ki Bettinellit, ezért kerülhetett be a kapuba a 18. percben, a következő meccsen pedig értelemszerűen az eltiltott kapus helyén vette számításba őt a walesi edző, Kit Symons. Egyébként második számú kapusként számol vele.

A Varga Józsefet a nyáron Debrecenbe visszaküldő Middlesborough a negyedik, vagyis az élvonalért harcol. Amíg a középpályás is a csapatnál volt, a középmezőnyhöz tartoztak.

Rovatok