Index Vakbarát Hírportál

22 meccs után vesztett újra a Real

2014. december 30., kedd 19:36

Vereséggel zárta 2014-et a Real Madrid, amely 22 győztes mérkőzés után kapott ki Dubajban a Milan ellen egy barátságos mérkőzésen. Persze a 4-2-es vereségért alighanem kárpótolja őket az a 4 millió euró, amit a meccsért kaptak a szervezőktől.

A klub-világbajnokság megnyerésével idei negyedik címét begyűjtő Real kezdőjéből Toni Kroos, Pepe, Iker Casillas, Dani Carvajal, Gareth Bale, James Rodríguez és Karim Benzema is hiányzott, míg Filippo Inzaghi majdhogynem a legerősebb csapatával (Diego López, Bonera, Mexes, Zapata, Albertazzi, Muntari, Ménez, De Jong, Montolivio, Bonaventura, El Shaarawy) állt ki.

A Milan Alvaro Arbeloa gyenge hazaadása után Jérémy Ménez góljával szerzett vezetést, majd Stephan El Shaarawy góljával kettőre is el tudtak húzni, ami után a Wolrd Soccer magazinnál az év legjobbjának választott Cristiano Ronaldo szépített távolról.

A második félidőben ismét az olaszok kezdtek jobban, előbb El Shaarawy duplázott, majd Giampaolo Pazzini növelte háromra az előnyüket. A végeredményt aztán Karim Benzema állította be büntetőből, így lett 4-2 a vége.

Real Madrid vs AC Milan 2:4 - gól összefoglaló

Bale nem eladó

Florentino Perez, a Real Madrid elnöke kijelentette, hogy semmi pénzért nem adnák el Gareth Bale-t, akit a múlt héten 150 milliós ajánlattal hoztak hírbe a Manchester Uniteddel. (MTI)

Rovatok