Index Vakbarát Hírportál

Suarez vajon férfi nemi szervre is harapna-e?

2014. június 27., péntek 17:17

Luis Suarez a futballpályák notórius vadállata, eddig klubszínekben harapott, most a világbajnokságon is megmutatta képességeit.

Még egy hírhedt eset van a futballból, amikor 2001-ben Francisco Gallardo, a Sevilla középpályása örült annyira társa gólörömének, hogy harapdálni támadt kedve, de ezt elég fura helyen tette, odatérdelt a földön fekvő Reyes fölé és nemi szervét vette a szájába. (Nadrágon keresztül.) „Biztos vagyok benne, hogy nem bántottam meg senkit. Nem hinném, hogy bármi különöset tettem volna" - mondta az eset után.

1997-ben Mike Tyson címmeccsen bokszolt Evander Holyfielddel, és a harmadik menet végén kiharapott ellenfele füléből egy darabot. Később Lennox Lewis úgy nyilatkozott, hogy neki pedig a combját támadta meg a ragadozó Tyson.

1992-ben Repka Attila olimpiai bajnoki döntőben birkózott, amikor a FÁK-színekben versenyző Dugucsijev megharapta az alkarját. A bíró nem nagyon foglalkozott az esettel, pedig Repka mutatta az alkarján a fognyomokat. Még ma is szokott viccelődni vele, hogy azóta sem múltak el a nyomok.

A női vízilabdából egy 2002-es esetet találtunk, amikor az olasz válogatott Bosurgi a holland de Bruijn testén próbálta ki a fogait. Öt másodpercig szorította az ujjpercét a jelentések szerint.

Kézilabdában négy évvel ezelőtti eset van, a Wetzlar görög légiósa, Halkidisz nem bírt magával, és Mark Bult felkarjába harapott, amiért ötmeccses eltiltással sújtották.

Bornescu kapus a Ploiesti-Gaz Metan Medias román bajnokin nem látott más megoldást a konfliktus kezelésére, mint a harapást. A Medias csatára, a jordániai al-Bavab bánta.

Jégkorongban idei eset van, John Snowden bunyó közben használta a fogait, Matt Stephenson bánta.

Rovatok