Index Vakbarát Hírportál

Gerrard elesett a bíróban, nem kapott szabadot

2014. június 15., vasárnap 12:00

Az angolok nagyot küzdöttek és tényleg  mindent bele is adtak Olaszország ellen az első vb-meccsükön, de volt két meglehetősen viccesre sikerült jelenetük is a szombati mérkőzésen.

Az egyik a csapatkapitányé, Steven Gerrardé volt, aki szokatlan körülmények között esett el - és nem arra gondolunk, amikor Gabriel Paletta kicsit talán túl határozottan szabadította meg a labdától a tizenhatoson belül.

Hanem arra, amikor a holland bíróval, Björn Kuipersszel ütközött majdnem össze a Liverpool-játékos: egy passz után Gerrard már fordult is volna, hogy indítsa az újabb angol támadást még az első félidőben, de két lépés után, ahogy a bírót próbálta kikerülni, hatalmasat esett. A holland mentségére nem ette meg a műesést két centiről, engedte tovább a játékot, ám Gerrard olyan szépen csinálta, hogy ha nem a bíró mellett esik el, tán még szabadot is kapott volna érte.

Wayne Rooney sem akart kimaradni a vicces jelenetekből, ő a hajrában követte el ezt a kapu mögé beívelt szögletet, amit nagyon nem is kommentálnánk, az egyetlen pozitívum talán az volt benne, hogy nem lett 3-1 utána az olaszoknak.

Az angolok következő mérkőzése nagyon fontos lesz, hiszen nekik és Uruguaynak is kötelező lenne a győzelem, ha zárkózni akarnak a csoport élén álló Olaszország-Costa Rica párosra.

Rovatok