Index Vakbarát Hírportál

Annyira felidegesített, hogy meg akartam ölni a bírót

2014. július 13., vasárnap 01:40

Hollandia 3-0-ra verte Brazíliát úgy, hogy két gólját is bírói tévedés előzte meg. Arjen Robben ennek ellenére úgy véli, hogy a meccs játékvezetője, az algériai Dzsamel Hajmúdi egyértelműen Brazíliának akart kedvezni.

„Nagyon rossz volt. Mindent megtett, hogy segítse Brazíliát. Annyira felidegesített, hogy megöltem volna. Hogy lehet egyáltalán egy világbajnokságon? A büntetőnél, amelyet megadott, száz százalék, hogy piros lapot kellett volna adni Thiago Silvának. A második félidőben is adnia kellett volna egy bünetőt (amikor Fernandino lökte fel Robbent.) Teljesen tiszta helyzet volt" – mondta a  csatár a meccs után.

Hajmúdi valóban tévedett a brazilok javára is, de hibás ítéleteiből Hollandia jóval többet profitált.

Robben elmondta, hogy a bronzmeccs olyan gagyi, hogy úgy, ahogy van, el kéne törölni. Nekik sem volt sok kedvük hozzá, de a szurkolóiknak muszáj volt bizonyítaniuk.

„Nagyszerű volt ezzel a csapattal együtt dolgozni. Ennél többet is érdemeltünk volna. A döntőben kellett volna játszani. Most teljesen kiüresedve játszottunk, legalábbis én üresnek éreztem magam. A harmadik helyet nemcsak mi érdemeltük meg, hanem a Hollandiában nekünk szurkolók is."

Rovatok