Index Vakbarát Hírportál

Del Bosque kidobta a kezdőből Fabregast

2014. június 22., vasárnap 18:15

A címvédő spanyol válogatottnál nincs minden rendben a két vereség és a kiesés után, a csapat szombat délutáni edzésén Vicente Del Bosque lehordta a Barcelonából a Chelsea-hez igazolt Cesc Fabregast. 

A spanyol sajtó szerint a foglalkozáson Del Bosque rózsaszin mellényben játszatta azt a csapatot, amit pályára akar küldeni az ausztrálok elleni utolsó csoportmérkőzésen. Állítólag Fabregas hanyag hozzállása húzta fel, a futballista nem mozgott elég intenzíven.  

Leállította a játékot, elkezdett magyarázni Fabregasnak, és azt kérte tőle, hogy adja át a mezét Xabi Alonsónak. A korábbi barcás levette ugyan a mezt, de nem nagyon akarta odaadni Xabi Alonsónak, akinek szinte ki kellett tépnie csapattársa kezéből, egymásra se néztek közben. Fabregas később biciklire ült, és vigyorogva eltekert az edzésről. 

Xabi Alonso a világbajnokság után visszavonul a válogatottságtól, az ausztrálok ellen még egyszer kezdhet a nemzeti csapatban. 

Vicente Del Bosque expulsa a Cesc Fabregas del entrenamiento de España |

A spanyol sajtó szerint ugyanis Fabregas ezzel bukhatta a helyét a hétfői kezdőcsapatban, az AS pedig arról írt, hogy a játékosnak rosszul esik, hogy alig játszott a világbajnokságon. A hollandok ellen 5-1-re elbukott meccsen csak tizenkét percet kapott, Chile ellen pályára sem lépett. 

Rovatok