Index Vakbarát Hírportál

Di María 60 millió euróért a PSG-é lehet

2014. július 13., vasárnap 10:45

A spanyol AS úgy tudja, hogy a kisebb sérülése miatt az esti vb-döntőről talán lemaradó Ángel di Maria néhány órán belül a PSG játékosa lehet, a Real Madridnak 60 millió eurót fizethet a párizsi klub.

Az argentin játékost a Monaco és a Manchester United is meg akarta szerezni, de a PSG gyorsabb volt. Pénteken a PSG-elnök Nasszer al-Khelajfi Madridba utazott tárgyalni Florentino Pérez elnökkel, és a jelek szerint sikerült is megegyezniük. Az is az üzlet része lehet, hogy a védő Marco Verratti a Realhoz kerül.

A PSG-nek azonban még lehet baja az átigazolásokból, a pénzügyi fair play megsértése miatt korlátozták őket, de úgy tűnik, már messze túllépték a keretüket. A Chelsea-ből érkező David Luizért 50 millió fontot (63 millió eurót) fizettek. Az UEFA büntetése értelmében a klub kiadási mérlege nem lehet több 60 millió eurónál.

Di María távozásával James Rodriguez esélyei is megnőttek, hogy a Realhoz kerüljön. Az argentinért kapott pénzből is finanszírozható a kolumbiai vb-felfedezett leigazolása.

Rovatok