Index Vakbarát Hírportál

Kinek a szotyijára rabolt rá a jóshörcsögünk?

2014. július 13., vasárnap 18:23

Az elmúlt hetekben nagyjából kétezerötszáz világbajnoksággal kapcsolatos posztunk, cikkünk, videónk és galériánk született, de az alábbi anyagra vagyunk a legbüszkébbek. 

A Velvet hörcsögét álmából vertük fel, hogy megjósolja a vasárnap esti világbajnokság végeredményét. Előbb a német Miroslav Klose képén trónolt kicsit, körbeszaglászott, de nem érzett német győzelmet, ezért rögtön átment Messire, és falni kezdett, ezzel eldőlt a verseny, a hörcsög Argentína vb-győzelmét jósolta. 

Egyes vélemények szerint a törpehörcsög egyáltalán nem futballszakmai alapon döntött, hanem a magához hasonlót kereste. Ezért választotta a mélynövésű Messit az 1,84 magas Klose helyett.

Messiék győzelmét jósolta a VelvetHörcsög

Egyelőre sem Messi, sem a vb-gólrekorder Klose nem reagált a jóslatra. Úgy tudjuk, hörcsög eddig még nem talált el vb-végeredményt. Tesztünk után bukkantunk rá, hogy már mások is bevetettek jóshörcsögöt. Ez alapján, bár a mintavétel nem túlzottan nagy populáción történt, kijelenthetjük: a hörcsögök mindegyike argentin vb-győzelmet vár.

Az Index ezen a vb-n már több jósállatos tartalmat nem közöl – legfeljebb csak azt, hogy mennyire volt sikkeres tippmesterünk –, így önöknek eszébe se jusson a miénkhez hasonló videót vagy képet beküldeni.

A forgatás során egyetlen állat sem sérült meg. A hörcsög a jóslás miatt kiesett alvásidőt bepótolja.

Rovatok