Index Vakbarát Hírportál

Lavezzinél nincs nagyobb troll a vb-n

2014. július 8., kedd 17:51

Az argentin válogatottal elődöntős Ezequiel Lavezzi sokat eddig nem csinált a vb-meccseken, a pályán kívül viszont legalább akkora troll, mint Mario Balotelli volt a 2012-es Európa-bajnokságon.

Már a vb-t úgy kezdte, hogy a csapatbuszon a szállodába menet poénból felpofozta az argentin stáb egyik edzőjét, aki éppen elaludt. A PSG-futballistája csak röhögött, közben több taslit is lekevert. 

Néhány nappal később az argentin válogatott vidáman szelfizett egy liftben a bosnyákok legyőzése után, 2-1-re nyertek, csak azt nem látták, Lavezzi mit csinál a háttérben. 

Lavezzi lmao pic.twitter.com/nNtC1r4glt

— Futbolargentino (@FCBJulian) 2014. június 16.

A következő mérkőzésüket Nigériával játszották, a 71. percben 3-2-re vezettek, amikor a támadó kiment a pálya szélére inni. Sabella szövetségi kapitány rögtön magyarázni kezdett neki, mire lefröcskölte vízzel az edzőt, aki inkább nem is reagált, a negyedik játékvezető viszont jól szórakozott. 

Lavezzi moja a Sabella

Sabelláról nem szállt le, az argentin kapitány a belgák elleni negyeddöntőben Higuaín kapufájánál dőlt hátra idegesen, kicsit túljátszotta, majdnem elvágódott. Lavezzi később az egyik edzésen figurázta ki Sabella dőlését, utána mindenki az edzőn röhögött. 

Lavezzi se burla Sabella

Az argentin futballista évek óta híres lököttségeiről, amikor a Vatikánban jártak a csapatával, elfoglalta a pápa székét, amíg vártak rá, de Zlatan Ibrahimovicot is magára haragította már, amikor egy gólörömnél megcsavarta a svéd orrát. 

Az argentin válogatott szerda este játszik a hollandokkal elődöntőt, Lavezzi valószínűleg kezdeni fog. 

Rovatok