Index Vakbarát Hírportál

Pucéran fürdőzött a horvát válogatott

2014. június 15., vasárnap 23:36

A futball-világbajnokság előtt kevesen gondolhattak arra, hogy a horvát csapat fogja lázban tartani a médiát. A nyitómeccsen Brazíliától kaptak ki, és a botrányos játékvezetésre panaszkodtak, egy kicsit sem kímélték a japán Nisimura Juicsi bírót.

A következő meccsre készülő, vagy inkább lazuló horvátok most meztelen képeikkel sokkoltak.

A bokrokban bujkáló paparazzo a Praia do Fortében megszálló játékosokat fotózta le, amint szállodájuk medencepartján pucérkodtak. Corlukáról és Lovrenről készült jó pár kép. Alig volt csak néhány futballista, mint például Modric, aki fürdőgatyát húzott. Nem tudni, mi késztette őket arra, hogy minden ruhaneműjüktől megszabaduljanak. Még csak részegnek sem tűnnek, úgyhogy igen nehéz magyarázatot találni rá, mi késztet 30 éves férfiakat arra, hogy együtt meztelenül fürdőzzenek.

A pucér horvátokról készült képeket itt lehet böngészni, a fotók bejárták a sajtót. Niko Kovac szövetségi kapitány ez után jelentette ki, hogy egyetlen újságíró se csodálkozzon, ha nem nyilatkoznak majd nekik a játékosok a vb végéig, úgy érzik, a családjukat is megalázták a fotók közzétételével. Kovac tudja, hogy az újságírók csak a munkájukat végzik, de ezúttal túl messzire mentek el szerinte.

Horvátország a második csoportmeccsét szerdán Kamerunnal játssza majd

Rovatok