Index Vakbarát Hírportál

Most voltunk a legjobbak, de aggódunk Di Maríaért

2014. július 5., szombat 21:27

Az argentin válogatott 1-0-ra verte a belgákat a vb-negyeddöntőben, az első félidőben játszottak eddig a legjobban a tornán Messiék, a továbbjutás után Alejandro Sabella szövetségi kapitány is erről beszélt.

„Ez volt eddig a legjobb mérkőzésünk a vb-n, kiegyensúlyozottan és jól játszottunk. Nagy öröm ez az egész keretnek" - értékelt röviden az edző. 

A mérkőzés 33. percében le kellett cserélni Di Maríát, a Real-játékos szereplése veszélybe kerülhet. „Di María sérülése sokba kerülhet nekünk. Megnézzük, hogy pontosan mi a baja".

A friss hírek szerint Di Mariának beszakadt a combizma, szinte kizárt, hogy a vb-n még játszhat.

A győztes gólt szerző Higuaín először talált be a világbajnokságon. „Végre megnyugodtam. A vb elejétől kezdve arra gondoltam, a legfontosabb pillanatban jön majd a gól. Sikerült bejutnunk az elődöntőbe, meg kell próbálnunk összehozni a döntőt" - mondta a csatár. 

Sabella, ahogy minden meccsük után, ezúttal is Messiről áradozott. „Messi csodálatos meccset játszott, ha nála volt a labda, három ellenfelet lekötött. Minden mozgása reményt adott nekünk. Amit ő csinál, az mindig döntő lehet. Szinte sosem veszíti el a labdát, és magával visszi az ellenfeleket. Ő a víz a sivatagban, de nemcsak akkor, ha gólt lő. Azzal is, ha olyat passzol Di Maríának, mint Svájc ellen. Ma, amikor szárazság vol,t egy lélegzetnyi friss levegőhöz jutatott minket."

Rovatok