Index Vakbarát Hírportál

Nemcsak csalódtunk, elpusztítottak minket

2014. június 20., péntek 07:49

Anglia 2-1-re kapott ki Uruguaytól a D csoport második meccsén, így továbbra is nullapontos, alig maradt esélye a továbbjutásra.

„Nemcsak csalódottak vagyunk, elpusztítottak minket. Azt hittük, eleget tettünk azért, hogy jó eredményt érjünk el a meccsen. Keményen dolgoztunk azért, hogy visszajöjjünk 1-1-re. Azt hittem, hogy megnyerhetjük a mecset, vagy legalább döntetlenezünk, de hihetetlen csapás volt, mikor megkaptuk a második gólt. Nem igazán tudom, hogy most mit mondjak" – értékelt a meccs után Roy Hodgson szövetségi kapitány.

„Sokáig kontrolláltuk a meccset, öt perccel a második félidő kezdete után újra helyzetben voltunk. Sokszor közel voltunk a gólhoz, de semmit sem számít, hányszor vagy közel, ha a másik csapat be is rúgja. Mi ezt nem tettük meg" – mondta Hodgson.

Azért az ellenfélnél játszó liverpooli csatárt, Suárezt meg is dicsérte: „Két gólt szerzett. Az első kivételesen jó volt, Cavani beadása és aztán a hosszú sarok kiválasztása nagyon okos dolog volt. Igazi topjátékos. A második már inkább a szerencsén múlt, de amikor megkapta a labdát, nem hibázott."

A kapitány úgy véli, eddig mindkét vb-meccsükön voltak olyan játékelemek, amelyekben jók voltak és csapatszinten is fejlődtek, de elismerte, hogy minden az eredményekről szól, és abban csak negatívan teljesítették.

„Hihetetlenül kevés esélyünk maradt. Azon múlik a továbbjutásunk, hogy Olaszország megnyeri-e hátralévő két meccsét, mi pedig elég góllal verjük-e Costa Ricát" - mondta a kapitány.

Rovatok