Index Vakbarát Hírportál

Neymar sírva mondta, tolószékbe kerülhetett volna

2014. július 11., péntek 09:08

A brazil Neymar először beszélt részletesen csigolyatöréséről, amit a hátába térdelő kolumbiai Zuniga okozott a világbajnokság negyeddöntőjében.

A brazilok sztárjának emiatt ért véget a vb-je, csütörtök éjjel sajtótájékoztatóján azt mondta, ő sem hiszi, hogy ellenfele sérülést akart neki okozni, de akkor sem mondható megszokottnak, elfogadhatónak a belépője. 

„Sokan mondják rám, hogy állandóan színészkedem, nem nagyon törődöm ezzel. Meg tudom védeni magam a pályán, de az ellen nem tudok védekezni, ami a hátam mögül érkezik" - mondta a válogatott edzőközpontjában.

Ezután nem bírta tovább, könnyezve beszélt arról, hogy milyen súlyos sérülést is szenvedhetett volna.„Isten vigyázott rám. Ha két centiméterrel feljebb talált volna el, ma már tolószékben lennék". Hozzátette, hogy nem haragszik Zunigára. 

Neymar "Poderia estar de cadeira de rodas"

A csapat 7-1-es, elődöntős égéséről azt mondta, büszke a csapattársaira, akik 7-0-nál is rohantak, hajtottak, és egyáltalán nem szégyelli, hogy ennek a brazil válogatottnak a tagja. Az Argentínával döntős barcás klubtársainak, Messinek és Mascheranónak sok szerencsét kívánt, szurkolni fog nekik a döntőben. 

Neymar edzésen is meglátogatta a társakat, a játékosok és Felipe Scolari szövetségi kapitány is megölelte. 

Rovatok