Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo a térde miatt hónapokat kihagyhat

2014. június 30., hétfő 11:14

A Corriere dello Sport úgy tudja, hogy Cristiano Ronadlo térdszalaggyulladása miatt akár hónapokat is kihagyhat, a felkészülési szezonban hiányozhat a Real Madridból.

Ronaldo karrierje során eddig megúszta komolyabb sérülés nélkül, de a szezon végén már több spanyol bajnokit is kihagyott. A világbajnokságon is edzés után jegelt térde szolgáltatott szenzációt, de a játékos többször is az nyilatkozta, nincs nagy baj, százszázalékos állapotban van.

Egyelőre nem tudni, mennyire súlyos Ronaldo térdproblémája, de több lap is úgy tudja, műtét és rehabilitáció vár a csatárra. Valószínűleg az augusztus 12-én a Sevilla elleni európai Szuperkupán és a Atletico Madrid elleni spanyol Szuperkupán (augusztus 20. vagy 27.) sem játszhat.

Állítólag a Real is készül Ronaldo kényszerpihenőjére, azért akarják megszerezni a liverpooli Raheem Sterlinget, hogy vele helyettesítsék.

A portugál Abola viszont úgy tudja, hogy Ronaldo július 21-éig szabadságot kapott, ekkor kell visszatérnie a Real Madridhoz, addig gyógytornával és speciális kezelésekkel próbálják megerősíteni bal térdét.

Rovatok