Index Vakbarát Hírportál

Na a jó anyádat!

2014. június 6., péntek 11:49

A spanyol edzőtáborban zajlik az élet a világbajnokság kezdete előtt egy héttel, a csapat edzésén realos szívatott exatléticóst.

Az egész azzal indult, hogy a friss Bajnokok Ligája-győztes Sergio Ramos kétszer is panenkás tizenegyest lőtt a unitedes De Gea kapusnak, aki korábban az Atléticóban védett (a Bajnokok Ligája döntőjének két ellenfeléről van szó). De Gea már az első után mutatta, hogy nem kéne a szívatás, erre Ramos újra ugyanolyan büntetőt rúgott neki. Ez már tényleg sok volt, a Real-hátvéd bocsánatot is kért az elégedetlenkedő kapustól, ahogy az AS felvételén látható. De Gea mindenesetre nem tűnt boldogabbnak ettől.

Később viszont már Ramost szívatták meg, ráadásul egy atléticós, Diego Costa állt bosszút volt csapattársáért: megalázó kötényt adott a realosnak. Ekkor De Gea helyett Ramos fejére volt írva a címünkben jelzett gondolat.

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Costa bevethető lesz a világbajnokságon, pedig május végén a BL-döntőn néhány perc után le kellett cserélni combizomsérülése miatt. A spanyolok egyből a legfontosabb csoportmeccsel kezdenek a hollandok ellen, majd Chile és Ausztrália is az ellenfelük lesz. 

Rovatok