Index Vakbarát Hírportál

Az angolok Oxlade-Chamberlain sérülése miatt aggódnak

2014. június 5., csütörtök 10:20

Roy Hodgson, a jövő csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokságra készülő angol válogatott szövetségi kapitánya azt reméli, hogy nem súlyos a sérülése Alex Oxlade-Chamberlainnek, az együttes csatárának.

Az Arsenal 20 éves játékosa az Ecuador elleni 2-2-es döntetlennel zárult szerdai felkészülési találkozón szenvedett térdsérülést.

"Nagyon remélem, hogy nem komoly a baj, rendkívüli csapás lenne a számunkra, ha nem játszhatna a vb-n" - mondta Hodgson, s hozzátette, az Ecuador elleni meccsen úgy látta, hogy Oxlade-Chamberlain kiváló formában van.

A szélsőként és középpályásként is bevethető futballista Carlos Gruezo szabálytalansága nyomán sérült meg, s bár saját lábán hagyta el a stadiont, Hodgson attól fél, hogy a játékos jobb térdében a szalagok is károsodtak.

Az angolok szombaton Honduras ellen játsszák utolsó felkészülési meccsüket, ezen Oxlade-Chamberlainen kívül az Ecuador elleni találkozón kiállított Raheem Sterling sem léphet pályára. Anglia a vb-n Olaszországgal, Uruguayjal és Costa Ricával szerepel azonos csoportban.

Rovatok