Index Vakbarát Hírportál

Meccs közben kérte számon a szurkoló Wengert

2015. január 2., péntek 10:03 | aznap frissítve

A Southampton 2-0-ra legyőzte az Arsenalt 2015 első meccsnapján az angol bajnokságban. Arsene Wenger edző egyre nehezebb helyzetben van, most már a klub saját szurkolói is kikezdik a 19 éve a londoniaknál dolgozó mestert.

A St. Mary Stadionban, már 2-0-nál, a kispadon ülő edzőhöz rohant egy szurkoló és széttárt kézzel mutatott neki valamit. A szurkolót biztonságiak vezették el, majd letartóztatták. A meccs után Wenger azonban gyakorlatilag megvédte a szurkolót, aki szerinte

csak egy fiatal volt.

Wenger azt mondta, szerinte egy Southampton-szurkoló lehetett, de nem mondott semmit, és egyáltalán nem volt agresszív. Egy biztos, a 25 éves drukkernek bíróság előtt kell felelnie tettéért. Ügyét január 22-én tárgyalják majd Southamptonban.

Azonban valószínűbb, hogy egy hitehagyott Arsenal-szurkoló lehetett, mert mostanában Wenger onnan kapta a legtöbb bírálatot. Legutóbb egy hónapja, a Stoke City elleni vereség után szidalmazták az állomáson hazafele menet.

Wenger arra is kitért, hogy Podolskiért az első, szerinte komolytalan ajánlat után az olasz Inter már egy reálisabb ajánlattal kereste meg a klubot. Az Interhez, fél évre kölcsönbe kerülhet a német válogatott világbajnok csatára, de ehhez legalább 5 millió fontos ajánlatnak kell érkezni. Az olaszok korábban 1,5 millió fontot kínáltak, de az angol klub ezt nevetségesen kevésnek találta.

A csatár már a január 1-i meccset is kihagyta, Arséne Wenger sérülésre hivatkozva nem számolt Podolskival, de a klubhoz közeli források szerint, az átigazolás miatt nem lépett pályára a játékos.

Az Inter korábbi ajánlatát a Wenger is nevetségesnek nevezte, és ismét kijelentette, hogy számít Podolskira. Ennek némileg ellent mond, hogy ebben az idényben csak 7-szer lépett pályára, és gólt sem szerzett bajnokin. A csatár az Arsenalnál heti 100 ezer fontot keresett, és a szezon végéig kerülhet kölcsönbe az Interhez.

Rovatok