Index Vakbarát Hírportál

A válogatottak már indultak a kezdésre, amikor törölték a meccset

2015. január 4., vasárnap 08:54

Kuvait és az Egyesült Arab Emirátusok futballszövetsége talán csak akkor tudta volna legjobban megszívatni játékosait, ha közvetlenül a kezdősípszó előtt mondják vissza a mérkőzést, de azért így is mindent megtettek, hogy csapatukkal kiszúrjanak egy héttel az Ázsia Kupa kezdete előtt. 

A két válogatott játékosai már a folyosón várakoztak, hogy kivonuljanak a kezdéshez, amikor jött a hír, hogy felejtsék el az egészet, a szövetségek ugyanis összevesztek azon, hogy rögzítsék-e a találkozót. Korábban állítólag megegyeztek arról, hogy zárt kapuk mögött játszanak, és felvétel se lesz, viszont az Emirátusok szövetsége szerint a kuvaitiak az utolsó pillanatban meggondolták magukat, mégis szerették volna felvenni a meccset. 

A vita és a fenyegetőzés addig ment, amíg az utolsó pillanatban törölték a mérkőzést, úgyhogy a torna indulása előtt már egyik csapat sem tud pályára lépni, hacsak az utolsó pillanatban nem szerveznek valamit maguknak.

A kuvaiti válogatott a történtek után edzett egy jót a pályán, jövő héten már Ausztráliával találkoznak csoportmeccsükön, az Egyesült Arab Emirátusokra Katar vár. 

Rovatok