Index Vakbarát Hírportál

Jön a United, tilos szelfizni Rooney-ékkal

2015. január 4., vasárnap 12:21

Vasárnap délután az angol harmadosztály utolsó helyén álló Yeovil Townra az utóbbi évek egyik legnagyobb meccse vár, az FA Kupában fogadják a Manchester Unitedet. 

A csapat menedzsere, Gary Johnson a mérkőzés körüli őrület miatt igyekezett rendet rakni játékosai fejében, hogy ne az ellenféllel legyenek elfoglalva. "Nem szeretném azt látni, hogy a srácok Wayne Rooney-val szelfiznek. Nagy csata vár ránk a világ egyik legjobb csapata ellen, úgyhogy nem lesz egyetlen szelfi sem, amíg én vagyok az edző" - idézi a BBC a menedzsert. 

Johnson biztos benne, a legtöbb játékosának ez lesz élete meccse, és sokaknak majd eszébe jut, hogy mezt akar cserélni a legnagyobb MU-sztárokkal, de a lefújásig nem akar ilyet látni, erre az egyetlen mérkőzésre kell koncentrálni. A Yeovil Town egyébként az utolsó három bajnokiját elbukta, de a szezon még nem ment el, öt pontra vannak a bentmaradást érő helytől.

Ami pedig Louis Van Gaal csapatát illeti, egyszer már leégtek az idényben egy kupameccsen, akkor is egy harmadosztályú csapat ejtette ki őket a Ligakupában, a Milton Keynestől 4-0-ra kaptak ki. Azóta azért már sokat javult a United, és a holland szakember is arról beszélt a meccs előtt, hogy rengeteget tanultak a kudarcból, és tökmindegy, hogy hanyadik a Yeovil a harmadosztályban, nem lesz egyszerű a találkozó.

A bajnoki szombat délután 16.30-kor kezdődik.  

Rovatok