Index Vakbarát Hírportál

Neymar azt hitte, hogy ő Henry

2015. január 5., hétfő 09:25

A Barcelona úgy állt ki a Real Sociedad ellen vasárnap, hogy Lionel Messi és Neymar is csak a padon ült, ám amikor még a félidőben is a hazaiak vezettek, Luis Enrique szép sorban elkezdte pályára küldeni a legjobbjait.

Messi beleszürkült a mezőnybe, de Neymar minden trükköt bevetett, hogy legalább az egyenlítés meglegyen. Például azt, amivel a meccs utolsó másodperceiben rukkolt elő, amikor a kirúgással próbálkozó Rullitól lopta el a labdát, majd indult meg vele a kapu felé.

Neymar kilopta a labdát Rulli kezéből

Szabályos volt Neymar gólja?

  • 3577
    Igen, meg kellett volna adni
  • 1452
    Jól döntött a bíró, Neymar támadta Rullit

A brazil azonnal lecsapott a labdára, amint az argentin kapus elengedte azt, hogy kirúgja a kezéből, de Carlos Del Cerro játékvezető hamar visszafújta a cseles megoldást. Rulli sem nagyon értette, mi történik, egyből reklamált is a sípszóért, de ennyivel nem érte be a bíró, aki még egy sárgát is adott Neymarnak.

Mivel a labda már nem Rulli kezében, hanem a levegőben volt, így a szabályok szerint támadhatóvá vált, legalábbis a brazil szerint, de a bíró mégis visszafújta. Thierry Henry még az arsenalos időkben számtalanszor próbálkozott ugyanezzel a trükkel, de az angol bírók is rendre visszafújták a megmozdulást, mint például 2003-ban a Blackburn ellen is.

Thierry Henry vs. Blackburn 2003

Hogy ön mit gondol a gólról, azt a szavazódobozban elmondhatja.

Rovatok