Index Vakbarát Hírportál

Gödörbe süllyedt a Real Madrid

2015. január 7., szerda 23:08

Sorban harmadik – tétmeccsen második – vereségét szenvedte el a Real Madrid, miután az Atlético Madrid 2-0-ra nyert ellenük a Spanyol Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.

A meglehetősen gyenge első félidő után, amiben egyedül Gareth Bale lesről fejelt, így érvénytelenített gólja volt említhető, a BL-döntőben pont a Real ellen vereséget szenvedő Atlético viszont két pontrúgással eldöntötte a mérkőzést.

Az elsőhöz Sergio Ramos is kellett, aki az 56. percben Raúl Garciába kapaszkodva lerántotta az Atlético-támadót – ezért ítélt teljesen jogos büntetőt a játékvezető. A tizenegyest a sértett vágta be a bal alsó sarokba, Keylor Navas ugyan érezte az irányt, de a spanyol annyira jól helyezte a lövést, hogy nem védhetett. Bő negyed órával később egy szöglet után Jose Maria Gimenez fejelt a kapuba, amivel el is döntötte a mérkőzést.

Atlético-Real 2-0

A Real Madridnál Cristiano Ronaldo csak a padon kezdett, Carlo Ancelotti az első Atlético-gól után küldte pályára, de ő sem tudta megmenteni a meccset a Real számára, ami így a Milan elleni barátságos és a Valencia elleni bajnoki után a kupában is kikapott.

A klubhoz 2007 után visszatérő Fernando Torres, akit vasárnap 40 ezer szurkoló fogadott a bemutatásán, alig egy órát kapott Diego Simeonétól.

Visszavágó jövő csütörtökön a Real Madrid stadionjában.

A Spanyol Kupa szerdai eredményei

Villarreal-Real Sociedad 1-0 
Atlético Madrid-Real Madrid 2-0
Valencia-Espanyol 2-1
Almería-Getafe 1-1

Rovatok