Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo többször gyalázta Bale-t, ki is derült, mikkel

2015. január 11., vasárnap 13:06

A Real Madrid-szupersztár Cristiano Ronaldo többször elvesztette a türelmét az Espanyol elleni bajnokin szombat este, amikor csapattársa, Gareth Bale nem passzolt neki. 

A Real ugyan vezetett 2-0-ra, de emberhátrányban voltak, Ronaldo pedig nagyon szeretett volna betalálni, aztán amikor nem kapta meg a labdát Bale-től, dühöngve káromkodott. Mivel a világ összes kamerája rá volt állítva, ezért nem maradt sokáig titok, hogy mivel is pocskondiázta csapattársát. 

Az egyik spanyol tévé szerint a "la puta que te pario" hangzott el, azaz nagyjából kurva anyázta Bale-t, mert nem adta oda neki a labdát. Később még idegesebb volt Ronaldo, amikor a walesi ziccerben hibázott, akkor már csak putázott maga elé. 

De nemcsak a portugál volt elégedetlen a megoldással, a közönség is kifütyülte Bale-t, akiről nemrég még azt lehetett hallani, hogy a Manchester Unitednél felmerült, mint lehetséges igazolás.

Cristiano Ronaldo insulta a Gareth Bale ''La p*** que te pario'' |

A győzelmet végül Nacho biztosította be a 76. percben, Ronaldo ezen a meccsen nem rúgott gólt, de még így is bőven ő a legeredményesebb a spanyol bajnokságban, 26 gólja van, a második Messinek 15. 

Rovatok