Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo visszatér, Amerikában futballozna

2015. január 15., csütörtök 09:39

Majdnem négy éve nem játszott már futballmeccset a brazilok világbajnok futballistája, Ronaldo, aki most azt tervezi, hogy hamarosan visszatér a futballpályára, Amerikában akar játszani. 

Nem az MLS-ben, hanem a második vonalnak számító North American Soccer League-ben szereplő Fort Lauderdale Strikers játékosa lesz, melynek már a társtulajdonosa.

„Nagyon szeretek futballozni, ez az én örök szerelmem, csak azért vonultam vissza, mert a testem már nem bírta. Fájdalmaim voltak és egy csomó sérülésem. Nem lesz könnyű újra fittnek lennem, de megpróbálom, sokat fogok edzeni" - mondta a sajtótájékoztatón az egykori Real Madrid-csatár, aki nemrég egy brazil valóságshow-ban próbált lefogyni, és újabban a pókerben kaszál milliókat

A Fort Lauderdale Strikersben játszott korábban George Best és Gerd Müller is, mostanában átlagosan háromezren járnak ki a meccseikre, de a 38 éves Ronaldo visszatérése megdobhatja ezt a számot. Szintén a NASL-ben fog futballozni egy másik volt realos, Raul, aki a New York Cosmoshoz csatlakozott nemrég, Ronaldóék pont ellenük kezdenek majd áprilisban a bajnokságban.

Ronaldo egyébként azt tervezi, hogy további brazil játékosokat hoz majd a Strikershez, igaz, ehhez előbb elő kell teremteni a pénzt.

Rovatok