Index Vakbarát Hírportál

Bogdán felkeltette a Liverpool érdeklődését

2015. január 25., vasárnap 19:04

Bogdán Ádám nem csak a mezőny legjobbja volt a Bolton szombati kupameccsén, de a lehető legjobbkor nyújtott kimagasló teljesítményt, amellyel az éppen aktuális ellenfél, a Liverpool érdeklődését is felketette, írta a Daily Mail.

Az angol lap tudni véli, a Liverpool felfigyelt a nyáron lejáró szerződésű, 27 éves magyar válogatott kapusra. Ráadásul Bogdán valóban megragadta a lehetőséget, ugyanis a január 3-i, Wigan elleni kupameccs előtt legutóbb augusztus 30-án védett tétmeccsen angol csapatában.

Az angol lap kiemelte, nyáron szabadon igazolhatóvá válik a magyar kapus, és klubja nem valószínű, hogy hosszabbítani akar vele, bár tavaly nyáron visszautasították a Mainz 1,2 millió fontos ajánlatát. Állítólag a Stuttgart és a Hannover is érdeklődik iránta, de a Premier League-ben is figyelik őt, valószínűleg nem cserekapusnak szerződtetnék.

Valószínű, hogy Bogdán a Liverpool elleni megismételt meccsen is bizonyítási lehetőséget kap, hiszen a kupameccseken őt rakta a kapuba Neil Lennon szakvezető. 

Rovatok