Index Vakbarát Hírportál

Akkora bunda volt a meccs, hogy a győztes csapat szégyellte el magát

2015. január 26., hétfő 14:32

Az albán Superliga 19. fordulójában a Flamurtari Vlorë 2-1-re győzte le a Teuta Durrëst úgy, hogy a második gólja a 95. percben esett. Eddig nincs ebben semmi furcsa, még a Premier League-ben is eldőlhetnek meccsek az utolsó percekben. Aki azonban látta a meccs végének összefoglalóját, az azonnal bundát kiálltott.

A Flamurtari is ezt tette, feljelentette az ellenfelét, és azzal is fenyegetőzik, hogy kilép a bajnokságból, ha a szövetség nem lép fel a fogadási csalások ellen.

„Egy szégyenteljes komédia folyik ebben az országban, amelynek futballjában gyakorlatilag nincsenek szabályok. Egy olyan ligában vagyunk, amelynek becsületessége erősen megkérdőjelezhető" – panaszkodott Sinan Indris, a Flamurtari egyik vezetője. Szerinte az egyetlen megoldás az, ha nem lehet fogadni az albán liga meccseire.

Flamurtari vs Teuta 2-1

A Teuta Durrës az 90. percben mindent megtett, hogy gólt kapjon 1-1 után. A védők igyekeztek nem megzavarni senkit, a furcsamód félidőben becserélt kapus pedig úgy téblábolt, mintha először látott volna kaput és futballt. Azzal sem nagyon volt tisztában, kivel van, az ellenfélnek is passzolt. Olyan esetlen volt azonban, hogy még így sem volt egyszerű gólt kapnia, a Flamurtari-játékosok kilőtték.

Végül az egyik hátvéd oldotta meg a helyzetet a 95. percben, látványosan luftot rúgott, így már lőhetett is az elöl maradt csatár.

A videót az Nso.hu-n láttuk.

Rovatok