Index Vakbarát Hírportál

Elszabadult a pokol az Atletico-Barca félidejében

2015. január 28., szerda 23:27

Ritkán látható tumultus alakult ki a szenzációs első félidő lefújása után az Atletico-Barcelona Spanyol Kupa-negyeddöntő visszavágóján.

Nem tudni biztosan, de a kiváltó ok az lehetett, hogy Neymar percekkel korábban a kapust is elküldte győztes góljánál, és az üres kapuba bombázott, majd az elhalkult Vicente Calderón Stadion közönségének mutatta füléhez emelt kezével, hogy nem hallja őket.

A bíró lefújta a félidőt, Neymar Raúl Garcia mellett mosolyogva ment le, békülni akart, de a spanyol nagyon meg volt sértődve, elhajtotta. A brazil viszont nem engedett, újra barátkozni akart, Raúl Garcia ezt már nem tűrte, és erélyesebben hajtotta el az ellenfelet. Erre mindenki, de mindenki a pályán termett, edző lökdösött edzőt, gyúró gyúrót, legalább harmincan voltak a gyepen.

Jött lökdösni Torres is, belekeveredett mindenki, de nagyobb incidens nem történt, mintegy öt perc után eltűntek az öltözőben a csapatok és menedzsmentjeik.

Fight Atletico Madrid vs Barcelona

Ezek után rendben felálltak az újrakezdéshez, a tévéképernyőre kiírták, Gabi piros lap miatt nincs a gyepen. Az Atleti-kapitány a meccs után elmondta, úgy hiszi, a bíró azért állította ki az öltözőfolyosón, mert Jordi Alba második Neymar-gól előtti kezezését reklamálta.

A második félidőben volt még egy Atletico-piros, a Barca a 3-2-vel, összesítve 4-2-vel elődöntőbe került.

Rovatok