Index Vakbarát Hírportál

Sturridge góllal tért vissza a Liverpoolba

2015. január 31., szombat 18:37

Sorozatos sérülései miatt utoljára augusztusban játszott a Liverpoolban a csatár Daniel Sturridge, a hiánya pedig meg is érződött Brendan Rodgers csapatának játékán, de öt pontosan öt hónap kihagyás után visszatérhetett.

Egyből be is talált a West Ham United ellen a hajrában, beállítva a 2-0-s végeredményt a bajnokságban a meccsig egy ponttal előttük álló csapat ellen – előtte Raheem Sterling szerezte meg a vezetést. Sturridge 22 percet kapott a visszatérésen, a pazar gól pedig reményt adhat a Liverpool-szurkolóknak, hogy a jelenleg hetedik helyen álló csapat odaérhet a BL-indulást jelentő első négy hely egyikére.

Liverpool-West Ham 2-0

A Manchester United is két góllal nyert, ők a Leicester City ellen zártak 3-1-re Robin van Persie és Falcao góljaival, illetve Wes Morgan öngóljával. A vendégek szépítő találatát Marcin Wasilewski szerezte.

united vid

Manchester United-Leicester City 3-1

A West Bromwich Albion-Tottenham-meccsen a vendégek elég hamar, már a hatodik percben vezetést szereztek. Christian Eriksen ismét hatalmas szabadrúgásgólt lőtt, utána pedig a Tottenham másik fiatal tehetsége, Harry Kane duplázott, így nyertek 3-0-ra.

WBA-Tottenham 0-3

A Manchester United legalább vasárnapig megelőzte az egy meccsel kevesebbet játszó Southamptont, a Tottenham ugyancsak az Arsenal-meccsig biztosan az ötödik marad, a Liverpool hetedik helye viszont a következő fordulóig nem lesz veszélyben.

    Premier League, 23. forduló:

Crystal Palace-Everton 0-1 (0-1)

FC Liverpool-West Ham United 2-0 (0-0)

Manchester United-Leicester City 3-1 (3-0)

Stoke City-Queens Park Rangers 3-1 (2-1)

Sunderland-Burnley 2-0 (2-0)

West Bromwich Albion-Tottenham Hotspur 0-3 (0-2)

    korábban:

Hull City-Newcastle United 0-3 (0-1)

    később:

Chelsea-Manchester City 18.30

    vasárnap:

Arsenal-Aston Villa 14.30

Southampton-Swansea City 17.00

Rovatok