Index Vakbarát Hírportál

Bale rendszeresen meglopja a társait

2015. február 1., vasárnap 09:03

Nincs nagyon mit szépíteni rajta, Gareth Bale második szezonja a Real Madridban közel sem olyan jó, mint az első volt. Hiába van 17 bajnokin 10 gólja idén (tavaly 15-ig jutott), valahogy nem tűnik úgy, hogy a támadórészleg szerves része lenne.

A szombati, Real Sociedad elleni mérkőzésen is alig ért labdába, 40-szer volt nála a labda – ennél kevesebbszer csak Casillasnál, illetve a három cserénél, Khediránál, Javier Hernándeznél és Jesénél volt.

Abból a 40-ből pedig 10-szer kapura is lőtte, gól viszont egyből sem lett. Pedig ilyen helyzetei is voltak, mint az alábbi az első félidőből, amikor egy kontra végén egyszerűen elveszi James elől a labdát, majd 11 méterről, üres kapura ront.

Bale elönzőzi James elől

Ugyanezt megcsinálta január elején Karim Benzemával is a Valencia ellen (akkor kikaptak 2-1-re), hiába érkezett középen a francia teljessen üresen, a walesi passz helyett inkább lőtt.

Bale elönzőzi Benzema elől

De az Espanyol ellen 3-0-ra megnyert meccsen is inkább a saját góljáért ment ahelyett, hogy középre pöccintett volna Cristiano Ronaldo elé. Meg is kapta a magáét.

Bale elönzőzi Ronaldo elől

Rovatok