Index Vakbarát Hírportál

Bombagóllal, az utolsó öt percben fordított és menekült tovább a Pool

2015. február 4., szerda 22:56

Szerdán rendezték az FA-kupa nyolcaddöntőinek egyik újrajátszását, a Bolton-Liverpool-meccset, ami másfél hete, Liverpoolban 0-0 lett. Akkor Bogdán Ádám védett szenzációsan a vendégeknél, ám a második meccsen nem játszhatott sérülés miatt.

Társai nélküle is remekül mentek, és a 60. percben megszerezték a vezetést. A bíró szerint Skrtel rálépett Clough lábára a tizenhatoson belül - valószínűleg igazából nem -, és a büntetőt a Chelsea-ből és a Barcából ismert Eidur Gudjohnsen simán begurította.

Pár perc múlva Dannst a hazaiaktól jogos második sárgával leküldte a játékvezető, így izgalmasnak ígérkezett a vége. Az is lett, bár a Liverpoolnak sokáig semmi nem jött be. Háromszor találták el a kapufát, míg a 86. percben Emre Can csodásan ívelt Sterlinghez, a védősor mögé, és a fiatal csatár ballal, kis szerencsével, kötényben a kapuba talált.

Philippe Coutinho Fantastic Winning Goal

A Pool nagyon nagyon nyomott, és amikor a bíró öt perc hosszabbítást mutatott, érezni lehetett, hogy a Bolton nem fogja kibírni. Így is lett, Couthinho balösszekötőből tört befelé, és 18-ról eltalálta a lécet, amiről ezúttal befelé pattant a labda.

2-1, Gerrardék továbbjutottak, a nyolc között a Crystal Palace-hoz mennek.

Gonzalo Higuain Goal - Napoli vs Inter

Az Olasz Kupában is majdnem hosszabbítás volt

A Napoli-Inter negyeddöntőn még a 94. perc elején is 0-0 volt az állás, ám akkor egy bedobással megindult Higuain, és remekül a jobbal a hosszúba csavart, eldöntötte a meccset. 1-0 lett a vége.

Rovatok