Index Vakbarát Hírportál

Üvöltöztek a kikészült Dortmund-játékosokkal

2015. február 5., csütörtök 10:45

A Borussia Dortmund továbbra is tökutolsó a Bundesligában, miután szerda este az Augsburg elleni bajnokin is kikaptak hazai pályán, pedig a 64. perctől emberelőnyben voltak. 

A Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős csapat otthonában egészen elképesztő jeleneteket lehetett látni az újabb égés után. A játékosok kikészülve álltak a pályán, miközben a nézők őrjöngtek a kapu mögött. A kapus Weidenfeller és a védő Hummels vette a bátorságot, hogy kimenjen velük beszélni, de mindkét futballistával üvöltve beszélgettek a drukkerek. 

Weidenfellerék nyugtatták a szurkolókat

Jürgen Klopp tanácstalan volt, ő se nagyon tudta, hogyan reagáljon. Csapata a  Bundesliga-idény eddigi tizenkilenc meccsén tizenhat pontot szerzett, tizenegyszer kikapott, és közben csak tizennyolc gólt szerzett. Ezzel szemben a Bajnokok Ligája csoportkörében tizennégy gólt lőttek, négyszer nyertek, egy iksz és egy vereség mellett.

Klopp az újabb vereség után azt mondta, nagyon fáj nekik az eredmény, de vissza kell adni a csapatnak az önbizalmat, a reményt, és rengeteg munka vár rájuk. 

A német bajnokság első két tavaszi fordulójában egyszer sem találtak be, legközelebb a Freiburg otthonában lépnek pályára, az a csapat is a kiesés elől menekül. 

Rovatok