Index Vakbarát Hírportál

Koman: Ez borzasztó volt

2015. február 5., csütörtök 08:41

Koman Vladimirnek több mint kétszáz napig nem volt klubja, ezután írt alá szerdán az NB I.-es Diósgyőrhöz. A Nemzeti Sport csütörtöki számának nyilatkozott az elmúlt fél évről. 

"A magyar futballt körülvevő közeget sokan ismerik, nem nekem kell bemutatni. Azt gondolom, senkinek nem tartozom semmivel. Azért jöttem, hogy játsszak, jó formába lendüljek, visszakerüljek a válogatottba, és ha így lesz, a Diósgyőr segítségére lehetek" - indokolta meg döntését a korábbi válogatott játékos.

Koman beszélt arról is, miként élte meg, hogy nyár óta nem volt klubja. "Kínszenvedés volt ez az időszak. Voltak ajánlataim, tényleg. Ha felbontod a Krasznodarral a szerződést, aznap aláírhatsz hozzánk, számítunk rád, gyere ide, kellesz nekünk - mondták két klubban is. Felbontottuk, és mi történt? Várj egy kicsit, csak még két napot, csak még egyet. És nem lett semmi a százszázalékosra mondott ígéretekből, én pedig eleget vártam. Kiesett fél év, ez borzasztó volt, nem is akartam elképzelni még egy fél szezont csapat nélkül. Négyéves korom óta a futball az életem, rossz volt kívülről nézni a meccseket. Soha ne jöjjön elő, szeretnék túllépni rajta." 

A futballista elmondta, azért választotta a Diósgyőrt, mert jó a közösség, a csapatot körülvevő atmoszféra is tetszik neki, úgyhogy most arra koncentrál, hogy fizikailag rendben legyen, és játszhasson az első tavaszi fordulóban. 

Rovatok