Index Vakbarát Hírportál

Stieber kirobbanó formában van, kapásgólja még csak a kezdet

2015. február 6., péntek 08:43

"Nem volt időm gondolkodni, hirtelen elém került a labda. azonnal kellett reagálni. Szerintem jobb lábbal sem vagyok ügyetlen, bár a bal az igazi" - idézte fel a Nemzeti Sport pénteki számában a Hamburgban futballozó Stieber Zoltán szerdai gólját, amely a hivatalos szavazás jelenlegi állása szerint a hét gólja lesz a Bundesligában. 

A Paderborn elleni bajnokin ötödik alkalommal volt kezdő, új pozícióban játszott. "Ezúttal középen futballoztam, Ivica Olic mögött árnyékékként. Megértettük egymást a horvát csatárral, aki egyébként tényleg olyan, mint a híre, harmincöt évesen is irdatlanul sokat melózik" - mondta Stieber. Azt nem tudja, hogy marad-e továbbra is ebben a pozícióban, egyelőre az a fontos, hogy maradjon a kezdőben. 

Egyedül azt sajnálja, hogy az ősszel nem kapott több lehetőséget, de ez most változhat. "Kirobbanó formában érzem magam, megszereztem első gólomat a Hamburg színeiben. Gólpasszom még nincs, gólom is csupán egy, elhihetik, hogy a legkevésbé sem érem be ennyivel" - nyilatkozta a futballista. 

A Bundesligában tizenharmadik Hamburg legközelebb a Hannover ellen játszik. 

Rovatok